Connection has lost...

Brainstormsessie Organisatievernieuwing en Innovatie op 16 januari


16-01-2020 15:00 | Aert van Nesstraat 45, Rotterdam

Op donderdag 16 januari organiseert KWP – Organisaties in een Slimme Stad van 15:00 tot 17:00 op het SKVR in Rotterdam een inspirerende brainstormsessie op het thema organisatievernieuwing en innovatie.

Wat gaan we doen?
Tijdens deze kleinschalige, creatieve, interactieve workshop gaan we in groepjes en met behulp van visuele materialen de meest belangrijke uitdagingen en kennisvragen op het gebied van organisatievernieuwing en innovatie in kaart brengen. Aan het einde van de sessie kijken we samen naar onze creaties en vanaf 17:00 is er een borrel om elkaar (nog) beter te leren kennen.

 
Voor wie?
Deze kleinschalige sessie is bedoeld voor projectleiders en onderzoekers op het gebied van organisatievernieuwing en innovatie, die meerwaarde zien in het vergroten van samenwerkingsverbanden tussen wetenschap en praktijk. Tijdens deze sessie zullen o.a. prof. Bram Steijn (bestuurskundige), dr. Wido Oerlemans (organisatiepsycholoog) en Joelle van der Meer (PhD student bestuurskunde) vanuit de Erasmus Universiteit aansluiten. Daarnaast zullen ook Marko Stupar (HR gemeente Rotterdam) en diverse projectleiders vanuit de gemeente Rotterdam aansluiten.   

Waarom?
Het doel van deze workshop is dat jij inzicht krijgt in jouw uitdagingen op het gebied van organisatievernieuwing en innovatie. Door in groepsverband met elkaar te brainstormen en zowel vanuit de wetenschap en de praktijk kennis te delen kunnen we met elkaar vaststellen welke kennisvragen er op dit moment spelen en hoe we elkaar kunnen versterken om deze uitdagingen aan te gaan. Daarnaast willen wij als kenniswerkplaats kennisvragen uit de praktijk in kaart brengen, zodat wij vanuit de KWP kunnen inspelen op jullie behoeften door onderzoeksprojecten te ontwikkelen en kennis te delen op deze kennisvragen in de toekomst. 
 

Deelnemen?
Je kunt deze sessie gratis bijwonen, er is nog plaats voor ca. 10 personen. Vind je het leuk om hierbij aanwezig te zijn? Laat het ons dan even weten door je aan te melden via de onderstaande aanmeldbutton. 

Wanneer?
Donderdag 16 januari, van 15:00 – 17:00.

Waar?
Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam (SKVR) 
Aert van Nesstraat 45, 3012 CA Rotterdam