Connection has lost...

Digitalisering en flexibilisering: Op naar het betere werk?


23-04-2020 15:00 | Rotterdam

UPDATE: Helaas zijn wij genoodzaakt het evenement van 23 april 2020 met dr. Robert Went voor onbepaalde tijd uit te stellen, dit in verband met de coronacrisis. Mocht u hier vragen over hebben dan kan u ons altijd mailen op slimmestad@eur.nl

Op donderdag 23 april 2020 organiseert KWP – Organisaties in een Slimme Stad (KWP-OSS) van 15:00u tot 17:00u een lezing van dr. Robert Went gevolgd door een interactieve co-creatiesessie onder leiding van CrossOver. Tijdens deze interactieve bijeenkomst komen de thema’s technologisering, flexibilisering en intensivering van het werk aan bod. De bijeenkomst heeft als doel om voorlopers van 'het betere werk' bij elkaar te brengen, te inspireren en samen tot actie over te gaan.

Dr. Robert Went is in 2001 gepromoveerd op een proefschrift over globalisering,                                    
hij is werkzaam geweest bij de Algemene Rekenkamer en is momenteel
werkzaam bij de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR).
Onlangs is het WRR-rapport ‘Het betere werk’ gepubliceerd,
waar hij aan meegewerkt heeft. Dit rapport gaat over het bevorderen van
goed werk en dat dit steeds meer als een maatschappelijke opdracht wordt gezien. 

                                     
Met de moderatie van Josje Damsma (directeur CrossOver) zullen de eerdergenoemde thema’s vanuit een praktischer oogpunt worden benaderd. Wat betekenen deze veranderingen voor de werknemer en de werkgever? Daarnaast wordt er interactie gezocht met het publiek om zo samen de verschillende vraagstukken met betrekking tot dit onderwerp te beantwoorden. We gaan samen aan de slag met de vraagstukken van het werk van de toekomst. 

Wil je alvast meer weten?
Een samenvatting van het WRR-rapport ‘Het betere werk’ geschreven door onder andere dr. Robert Went, kan je hier vinden.

Waar en wanneer?
Donderdag 23 april 2020, van 15:00u - 17:00u. De locatie wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. Je kan je alvast aanmelden via de onderstaande link, er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar!