Connection has lost...

Samenwerken in tijden van Corona


20-04-2021 14:30 | Online event

Aanmeldingen zijn gesloten!

Op dinsdag 20 april (14:30-16:00) organiseert KWP-Organisaties in een Slimme Stad een interactieve webinar met als thema ‘Samenwerken in tijden van Corona’.

Wat gaan we doen?

De Coronacrisis heeft een grote invloed op de wijze waarop we met elkaar samenwerken in organisaties. Tijdens dit online evenement word je meegenomen in de laatste wetenschappelijke inzichten op het gebied van samenwerken in algemene zin én in relatie tot het thuiswerken. Ook zal de praktische kant van het samenwerken besproken worden: hoe werkt men in tijden van crisis samen? Hoe werk jij tijdens déze crisis samen met je collega’s, heeft dit invloed op de (formele) organisatiestructuur en wat is de rol van technologie hierbij?

Prof. dr. Ferry Koster (Full professor van de leerstoel Work and Institutions: Technological and Social Innovation, binnen de Erasmus Universiteit Rotterdam) en Anton Maes (organisatiepsycholoog en expert in veranderingsmanagement, interne communicatie en strategische werkplekontwikkeling) reflecteren vanuit hun vakgebied op deze vraagstukken. In een iets andere vorm t.o.v. ons afgelopen evenement zullen we in online break-out sessies de gegeven inzichten toepassen op onze eigen werkomgeving. Tot slot komen we weer samen om in dialoog te gaan over de belangrijkste ideeën en inzichten uit de gehele webinar.

Voor wie?
Wil je meedenken over samenwerken in tijden van Corona? Als HR-manager, innovator, onderzoeker of andere professional? En zie jij een meerwaarde in het vergroten van samenwerkingen tussen wetenschap en praktijk? Neem dan deel aan deze webinar!

Waarom?
Het doel van dit online evenement is dat deelnemers inzicht krijgen én kunnen delen over de uitdagingen op het gebied van samenwerken, specifiek gericht op de huidige omstandigheden. Door eerst (digitaal) plenair informatie te delen (door prof. Dr. Ferry Koster & Anton Maes) en vervolgens met elkaar in gesprek te gaan en eigen ervaringen en (kennis)vragen te delen, hopen wij dit te bereiken. 
 
Deelnemen?
Je kunt deze sessie gratis bijwonen. Vind je het leuk om hierbij aanwezig te zijn? Laat het ons dan even weten door je aan te melden via de onderstaande aanmeldknop en reserveer de seminar ook meteen in je eigen agenda! Aanmelden kan tot 18 april 2021 23:59 uur.

Wanneer?
Dinsdag 20 april, van 14:30-16:00

Waar?
MSteams, link volgt