Connection has lost...

Presentatie en Discussie: Medewerkerspanel Samenwerken en Veerkracht Gemeente Rotterdam


23-09-2021 | Online event

Op donderdag 23 september (15:30-16:30) presenteert de KWP-Organisaties in een Slimme Stad de resultaten van het medewerkerspanel over samenwerken en veerkracht van Rotterdamse ambtenaren ten tijde van de coronacrisis.

Wat gaan we doen?
Tijdens dit evenement presenteert Joëlle van der Meer de resultaten van haar onderzoek naar samenwerking en veerkracht onder Rotterdamse ambtenaren ten tijde van de coronacrisis. Het onderzoek is uitgevoerd in februari en april 2021 als een vervolg op de vijf eerdere medewerkerspeilingen: thuiswerken tijdens de coronacrisis in 2020.

Naar aanleiding van de presentatie volgt er o.l.v. dr. Wido Oerlemans een interactief deel, waarbij we op basis van de onderzoeksresultaten concrete adviezen en stellingen met jou bespreken die gaan over het bevorderen van de kwaliteit van samenwerking binnen de gemeente. Uiteraard stellen we daarbij jouw persoonlijke inbreng erg op prijs!

Voor wie?
De presentatie is uitsluitend voor medewerkers van de gemeente Rotterdam en Erasmus Universiteit Rotterdam.

Waarom?
Het doel van dit online evenement is dat de deelnemers inzicht krijgen in de bevindingen van het onderzoek. Ook kunnen zij meepraten over de huidige resultaten en aanbevelingen.

Deelnemen?
Je kunt deze sessie gratis bijwonen. Vind je het leuk om hierbij aanwezig te zijn? Laat het ons dan even weten door je aan te melden via de onderstaande aanmeldknop en reserveer de presentatie ook meteen in je eigen agenda! Aanmelden kan tot en met vrijdag 17 september.

Wanneer?
Donderdag 23 September, van 15:30-17:00

Waar?
MSteams, link volgt

Informatie over de sprekers
Drs. Joëlle van der Meer is een PhD-kandidaat bij de afdeling Bestuurskunde en Sociologie van de Erasmus Universiteit. Haar onderzoek richt zich op het ambtelijk vakmanschap. Hierbij onderzoekt ze hoe publieke organisaties de veranderende rol van ambtenaren kunnen beïnvloeden en wat de effecten zijn voor het individu, de organisatie en de samenleving.

Dr. Wido Oerlemans is universitair docent binnen de groep Organisational Dynamics in the Digital Society aan de Erasmus Universiteit. Zijn onderzoek richt zich vooral op de veranderende kwaliteit van werk en het welzijn van werknemers.

Meer weten over onze KWP? Kijk hier!

Aanmelden